Inductiekookplaat-info.nl

BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm

De BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm

Review: BK Conical Deluxe Koekenpan 24 cm

Een pan voor de veeleisende hobbykok

De BK Conical Deluxe Koekenpan is een pan die perfect is voor de veeleisende hobbykok. Deze pan combineert gebruiksgemak en design op een hoog niveau. De pan is onderdeel van de BK Conical Deluxe-serie en is volledig vervaardigd uit 3-ply materiaal. Dit materiaal bestaat uit een combinatie van aluminium en roestvrij staal, wat zorgt voor een snelle warmteopname en een gelijkmatige warmteverdeling zonder hotspots.

Geschikt voor snel aanbraden en dichtschroeien van vlees

Deze koekenpan is speciaal ontworpen voor het snel aanbraden en dichtschroeien van vlees. De pan beschikt namelijk niet over een antiaanbaklaag. Hierdoor kun je het vlees op hoge temperaturen bakken, wat zorgt voor een heerlijk krokant korstje. De BK Conical Deluxe Koekenpan is dan ook een must-have voor de echte vleesliefhebber.

Iconisch design voor in je keuken

Niet alleen de functionaliteit van deze pan is uitstekend, ook het design mag er zijn. De BK Conical Deluxe Koekenpan zal een echt icoon in je keuken worden. Met zijn strakke en moderne uitstraling past deze pan perfect in iedere keuken. Daarnaast is de pan ook nog eens vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Conical Deluxe Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Conical Deluxe Koekenpan is van topklasse. De pan is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat deze pan lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij intensief gebruik.