Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm

Review: Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm

Duurzaam en ideaal voor het dichtschroeien van vlees

De Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm is gemaakt van hoogwaardig rvs, waardoor de pan duurzaam is en perfect is voor het dichtschroeien van vlees. De dikke bodem van de pan zorgt ervoor dat de warmte zich beter en gelijkmatiger over de pan verspreidt. Dit is ideaal, omdat je zo de textuur en smaak van je ingrediënten behoudt.

Veilige en stabiele grip

Deze koekenpan is voorzien van een extra stevig handvat, waardoor je een veilige en stabiele grip hebt tijdens het verplaatsen van de pan. Dit is vooral handig wanneer je hete gerechten bereidt en de pan moet verplaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het wegglijden van de pan.

Makkelijk schoon te maken

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om deze met de hand af te wassen. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je geen tijd hebt om met de hand af te wassen, kun je de pan ook in de vaatwasser plaatsen. Dit is vooral handig als je veel pannen tegelijk wilt schoonmaken.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Tefal Virtuoso Koekenpan 24 cm is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om heerlijke gerechten te bereiden.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze koekenpan wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel de pan duurzaam is en van hoogwaardig rvs is gemaakt, zijn er pannen op de markt met een nog betere bouwkwaliteit. Als je op zoek bent naar een pan die lang meegaat en van hoge kwaliteit is, zijn er wellicht betere opties beschikbaar.