Inductiekookplaat-info.nl

BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

De BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

Review: BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

Een complete pannenset voor inductie

Met de BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig haal je een volledige pannenset in huis. Deze set is speciaal ontworpen voor gebruik op inductie kookplaten.

Veilig en eenvoudig afgieten

Een handige functie van deze pannen is het afgietsysteem. Hiermee kun je vloeistoffen veilig en eenvoudig afgieten. De deksel kan namelijk een kwartslag worden gedraaid en vastgezet, zodat deze niet van de pan valt tijdens het afgieten. Dit is erg handig, omdat je hierdoor geen vergiet meer nodig hebt.

Goed zicht op het kookproces

De pannen zijn voorzien van glazen deksels, waardoor je tijdens het koken goed zicht hebt op het kookproces. Dit is erg handig, omdat je zo het kookproces goed in de gaten kunt houden zonder dat er warmte uit de pan ontsnapt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pannen zijn geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, dus ook op inductie en in de oven. Dit maakt de pannenset erg veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Makkelijk schoon te maken

Om de pannen langer mee te laten gaan, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Gelukkig zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt kun je ze ook in de vaatwasser reinigen.

Compact op te bergen

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig stapelen, waardoor ze weinig ruimte innemen in je keukenkast. Dit is erg handig als je niet veel opbergruimte hebt.

Topklasse bouwkwaliteit

De BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig heeft een topklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pannen van hoogwaardige materialen zijn gemaakt en lang meegaan.