Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Trattoria Braadpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Trattoria Braadpan 24 cm

De Tefal Trattoria Braadpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Trattoria Braadpan 24 cm

Tefal Trattoria Braadpan 24 cm - Een pan voor heerlijke stoofpotjes

Optimale warmtegeleiding en lichtgewicht

De Tefal Trattoria Braadpan 24 cm is gemaakt van gegoten aluminium, waardoor de pan niet veel weegt en de warmtegeleiding optimaal is. Dit zorgt ervoor dat jouw gerechten gelijkmatig worden verwarmd en perfect gaar worden.

Gelijkmatige verdeling van vocht

De bolling van de deksel zorgt ervoor dat het vocht dat vrijkomt bij het koken gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld. Hierdoor krijg je heerlijk malse kippenpootjes en andere stoofgerechten.

Antiaanbaklaag voorkomt kleven

De Tefal Trattoria Braadpan is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor je gerechten niet blijven kleven aan de bodem. Dit maakt het koken en schoonmaken een stuk gemakkelijker.

Ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig

Deze braadpan is geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je gerechten kunt aanbraden in de pan en vervolgens kunt laten garen in de oven. Daarnaast is de pan ook vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen na gebruik.

Extra lang genieten van de pan

Wil je extra lang genieten van de Tefal Trattoria Braadpan? Dan wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie en kun je er nog jarenlang plezier van hebben.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze braadpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel alle warmtebronnen gebruiken.

Bouwkwaliteit

De Tefal Trattoria Braadpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan degelijk is gemaakt en geschikt is voor dagelijks gebruik.