Inductiekookplaat-info.nl

BK Bold Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste BK Bold Koekenpan 24 cm

De BK Bold Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
BK Bold Koekenpan 24 cm

Review: BK Bold Koekenpan 24 cm

Introductie

De BK Bold Koekenpan 24 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk rood vlees dichtschroeien, dankzij de roestvrijstalen baklaag. Hierdoor behoud je de sappen en knapperigheid van bijvoorbeeld je biefstukken. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze pan bespreken.

Gebruiksgemak

De BK Bold Koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook in de oven worden gebruikt tot aan 160 graden Celsius. De kunststof handgreep en het lichte gewicht van de pan maken het eenvoudig om de pan veilig van het fornuis naar de eettafel te verplaatsen. Bovendien blijft de handgreep koel tijdens het bakken, wat zorgt voor extra veiligheid.

Onderhoud

Na het bakken is het aanbevolen om de koekenpan met de hand af te wassen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pan. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je de pan ook in de vaatwasser reinigen.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan heeft een RVS basis en een kunststof handvat. De baklaag is ook gemaakt van RVS en heeft geen antiaanbaklaag. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die liever geen antiaanbaklaag gebruiken. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt bij de productie van de pan. De bouwkwaliteit van de pan wordt beschouwd als basisklasse.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De BK Bold Koekenpan 24 cm is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook veilig in de oven worden gebruikt. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.