Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Review: KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm

Veelzijdige pan voor het bereiden van maaltijden

Met de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm kun je eenvoudig een maaltijd bereiden voor 3 tot 4 personen. Deze pan is ideaal voor het bakken van meerdere stukken vlees of het maken van een volle pan met groenten. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je weinig olie nodig, wat gezonder is. Bovendien is de pan gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor je hem gemakkelijk van het fornuis naar de tafel kunt verplaatsen. Tijdens het koken blijft de greep koel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hete handvatten.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160°C. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan op allemaal worden gebruikt. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Wil je dat de pan langer meegaat? Dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen.

Solide bouwkwaliteit

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De baklaag is voorzien van een standaard antiaanbaklaag van PTFE. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn. Desondanks is de pan van goede kwaliteit en zal hij lang meegaan bij normaal gebruik.

Conclusie

Al met al is de KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpan 24 cm een veelzijdige pan die geschikt is voor het bereiden van maaltijden voor 3 tot 4 personen. Dankzij de anti-aanbaklaag heb je weinig olie nodig en de pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. De bouwkwaliteit is solide, hoewel de pan niet PFAS-vrij is. Als je op zoek bent naar een goede pan voor dagelijks gebruik, is dit zeker een aanrader.