Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF160ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF160ZT

De ETNA KIF160ZT is te koop bij

Review
ETNA KIF160ZT

ETNA KIF160ZT Review

De ETNA KIF160ZT is een inductiekookplaat met verschillende innovatieve functies en kenmerken die hem onderscheiden van andere modellen op de markt. Met zijn flexibele kookzones, een scala aan veiligheidsfuncties en intuïtieve bediening, biedt de ETNA KIF160ZT een unieke kookervaring voor de gebruiker. Er zijn echter ook enkele punten die je in overweging moet nemen voordat je deze kookplaat kiest.

Type inductieplaat: Inbouwmodel met flexibele kookzone

De ETNA KIF160ZT is een inbouwmodel, wat betekent dat het ontworpen is om naadloos in jouw keuken te integreren. Een van de meest opvallende kenmerken is de flexibele kookzone. Je kunt deze zone gebruiken als één groot kookgebied voor grotere pannen of braadsledes, maar het kan ook worden gesplitst in twee afzonderlijke zones. Dit geeft je de vrijheid om verschillende maaltijden tegelijk te bereiden zonder ruimtegebrek.

Aansluitingen: Geschikt voor 2 fasen met Perilex stekker

De ETNA KIF160ZT kan worden aangesloten op 2 fasen, waardoor hij een krachtige inductie-ervaring biedt. De elektrische aansluiting is aan de rechterachterkant geplaatst. Het is compatibel met zowel de Perilex (5-polig) als de Schuko-/Gardy met aarding (2-polig) stekkers, wat hem veelzijdig maakt in termen van installatie en compatibiliteit.

Kookzones: 4 zones met 10 kookstanden en boostfunctie

De kookplaat beschikt over 4 kookzones, waarvan er één flexibel is. Elke zone heeft 10 kookstanden, wat je een breed scala aan kookmogelijkheden biedt. De boostfunctie is een handige toevoeging, waardoor je jouw voedsel sneller kunt koken of opwarmen.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreid met kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van een kookplaat, en de ETNA KIF160ZT stelt niet teleur. Hij is uitgerust met een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken, kinderbeveiliging, restwarmte-indicatie en oververhittingsbeveiliging. Dit maakt hem niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook veilig voor gezinnen met kinderen.

Bereidingskwaliteit: Goede middenklasse kookervaring

Wat betreft bereidingskwaliteit valt de ETNA KIF160ZT in de middenklasse. Dit betekent dat hij goed presteert voor zijn prijsklasse, maar er zijn zeker geavanceerdere modellen op de markt met betere kookresultaten. Desondanks biedt hij een solide en betrouwbare kookervaring voor de meeste huishoudelijke behoeften.

Panherkenning: Ja, met pangrootteherkenning

De ETNA KIF160ZT is uitgerust met panherkenning, wat betekent dat hij alleen energie levert aan het gebied waar de pan zich bevindt. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt ook voor een veiligere kookervaring. Daarnaast heeft hij ook pangrootteherkenning, wat betekent dat hij de grootte van de pan detecteert en daar de energievoorziening op aanpast.

Gebruiksgemak: Boostfunctie, braadzone en timer met display

De kookplaat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De boostfunctie versnelt het kookproces, terwijl de braadzone ideaal is voor grotere pannen. De timerfunctie, gecombineerd met het display, maakt het gemakkelijk om de kooktijd bij te houden.

Bedieningsmogelijkheden: Tiptoetsen met alles uit-knop

De ETNA KIF160ZT is uitgerust met tiptoetsen voor een naadloze en intuïtieve bediening. De 'alles uit-knop' is een handige functie waarmee je met één druk op de knop alle zones kunt uitschakelen. De aan/uit-indicator geeft aan wanneer de kookplaat in gebruik is, wat een extra laag van veiligheid toevoegt.