Inductiekookplaat-info.nl

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red

Bekijk de goedkoopste BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red is te koop bij

Review
BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red

Review: BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red

De lekkerste stoofpotjes

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Chili Red maak je de lekkerste stoofpotjes. Deze gietijzeren pan mag dus in geen keuken ontbreken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De rode pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Daarnaast kun je de pan ook in de oven plaatsen, wat handig is wanneer je jouw gerecht nog even wil verwarmen. Je kunt jouw gerechten hier tot 230 graden Celsius verder garen.

Gelijkmatige verdeling van kookvocht

De deksel van de pan heeft druipringen die ervoor zorgen dat het kookvocht gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor blijft het eten lekker mals en smaakvol.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser afwassen. Dit bespaart je tijd en moeite in de keuken.

Sterke bouwkwaliteit

De BK Bourgogne Braadpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de pan basis en handvat is gietijzer, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze pan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel elke warmtebron gebruiken.

Geen literaanduiding en koude greep

De pan heeft geen literaanduiding, wat sommige gebruikers als een nadeel kunnen ervaren. Daarnaast heeft de pan geen koude greep, dus je moet oppassen bij het vastpakken van de hete pan.

Geen informatie over baklaag

Er is geen informatie beschikbaar over het materiaal en type baklaag van de pan. Dit kan voor sommige gebruikers belangrijk zijn bij het maken van hun keuze.

PFAS-vrij

De pan is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan zijn verwerkt. Dit is een pluspunt voor de gezondheid en het milieu.