Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart - Milieubewuste pannenset voor inductie

Milieubewuste keuze

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart haal je 2 milieubewuste koekenpannen in huis. Deze pannen zijn namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Door te kiezen voor deze pannenset draag je bij aan een duurzamere wereld.

Geschikt voor verschillende gerechten

Deze pannenset bestaat uit een kleine pan van 24 cm en een grote pan van 28 cm. Hiermee kun je verschillende gerechten bereiden. In de kleine pan kun je bijvoorbeeld aardappeltjes bakken, terwijl je de grote pan kunt gebruiken voor het bereiden van 2 grote stukken vlees. Met deze pannenset heb je voor elke maaltijd de juiste pan bij de hand.

Sterke keramische antiaanbaklaag

De Tefal Renew On pannen zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Deze laag is tot 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor gaan de pannen langer mee en kun je ze gebruiken met weinig olie of boter. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je gerechten niet aanbakken en dat je de pannen gemakkelijk kunt reinigen.

Tefal Thermo Signal-stip

Met de Tefal Thermo Signal-stip op de pannen zie je in één oogopslag wanneer de pannen op temperatuur zijn. Je hoeft dus niet meer je hand boven de pan te houden om te voelen of deze warm genoeg is. Dit zorgt voor extra gemak en veiligheid tijdens het koken.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen. Zo kun je snel weer genieten van een schone en opgeruimde keuken.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de pannen veelzijdig inzetten bij het bereiden van verschillende gerechten.

Bouwkwaliteit

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pannen stevig en duurzaam zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben in vergelijking met andere pannensets.