Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Introductie

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je 2 koekenpannen in huis. Zo bak je tegelijkertijd biefstukjes en aardappelschijfjes. De pannen hebben een 5 millimeter dikke aluminium bodem waardoor de warmte snel geleidt. De bodem van de pannen heeft een anti-aanbaklaag waardoor je weinig olie of boter nodig hebt. Daarnaast bakken jouw stukjes vlees en aardappelen niet aan. Het is daarom wel belangrijk om enkel kunststof en houten kookgerei te gebruiken. Het gebruik van metaal beschadigt de anti-aanbaklaag mogelijk. Je gebruikt de pannen op elke warmtebron. De pan is vaatwasserbestendig, maar voor lang gebruik raden wij aan om de pannen met de hand af te wassen.

Materiaal en bouwkwaliteit

De basis van de pan is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een snelle warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. De pan heeft een standaard antiaanbaklaag, waardoor je weinig olie of boter nodig hebt en je eten niet aanbakt. Houd er echter rekening mee dat de anti-aanbaklaag mogelijk beschadigd kan raken als je metalen kookgerei gebruikt. De bouwkwaliteit van de pan wordt als middenklasse beoordeeld.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Onderhoud en schoonmaak

De pan is vaatwasserbestendig, maar voor een langere levensduur raden wij aan om de pannen met de hand af te wassen. Hiermee voorkom je mogelijke beschadigingen aan de anti-aanbaklaag. Het is belangrijk om enkel kunststof en houten kookgerei te gebruiken om de anti-aanbaklaag te behouden.