Inductiekookplaat-info.nl

BK Profiline Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK Profiline Pannenset 5-delig

De BK Profiline Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK Profiline Pannenset 5-delig

Review: BK Profiline Pannenset 5-delig

Handig afgietsysteem

Met de BK Profiline Pannenset 5-delig giet je hete vloeistoffen gemakkelijk af. De pannen hebben namelijk een handige brede schenkrand. Handig, zo voorkom je geknoei op het aanrecht.

Complete set

Deze pannenset bestaat uit 3 kookpannen, een soeppan en een steelpan. Hiermee heb je voor elke kookbehoefte de juiste pan in huis. In de kookpannen kook je aardappelen of pasta en je gebruikt de steelpan voor sauzen. Wil je voor een gezelschap van 4 tot 5 personen soep maken? Dan pak je de soeppan erbij.

Gelijkmatige warmteverdeling

De warmte verspreidt zich gelijkmatig over de pan door de platte bodem. Zo kook je alle ingrediënten goed gaar. Geen zorgen meer over verbrande plekken in je gerechten.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken reinig je de pannen gemakkelijk in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Daarnaast zijn de pannen stapelbaar door de hooggeplaatste handgrepen. Dit bespaart ruimte in je keukenkastjes.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kun je de pannen ook in de oven gebruiken. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende kooktechnieken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Profiline Pannenset 5-delig is middenklasse. Dit betekent dat de pannen stevig zijn, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit hebben. Voor de prijs is de bouwkwaliteit echter prima in orde.

Conclusie

De BK Profiline Pannenset 5-delig is een handige en complete set voor in de keuken. Met het afgietsysteem en de gelijkmatige warmteverdeling kun je gemakkelijk en snel heerlijke gerechten bereiden. De vaatwasmachinebestendigheid en geschiktheid voor verschillende kookplaten en de oven maken deze set extra praktisch. De middenklasse bouwkwaliteit is acceptabel gezien de prijs van de pannenset.