Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is te koop bij

Review
Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Review: Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart

Uitstekende warmtegeleiding

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is een geweldige pan om heerlijke stoofpotten te bereiden voor 5 personen. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding. Hierdoor is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit is vooral handig als je het eten warm wilt houden in de oven terwijl nog niet iedereen thuis is.

Houdt het vlees mals

De pan wordt geleverd met een stalen deksel dat de warmte goed vasthoudt. Hierdoor blijft het vlees lekker mals tijdens het bereiden. Het deksel sluit goed af, waardoor er geen warmte verloren gaat en de smaken goed behouden blijven.

Makkelijk schoon te maken

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart is vaatwasmachinebestendig, maar het is altijd beter om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de kwaliteit van de pan behouden en gaat hij langer mee. Het geëmailleerde gietijzer is gemakkelijk schoon te maken en blijft er als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze braadpan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor iedere keuken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je er diverse gerechten mee kunt bereiden.

Topklasse bouwkwaliteit

De Le Creuset Faitout Braadpan 28 cm Ebbenzwart heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het geëmailleerde gietijzer zorgt voor een duurzame en stevige pan die lang meegaat. De pan is goed afgewerkt en voelt solide aan. Je kunt erop vertrouwen dat deze pan jarenlang meegaat en je keer op keer heerlijke gerechten kunt bereiden.