Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

Bekijk de goedkoopste Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje is te koop bij

Review
Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

Review: Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje

Snelle en veelzijdige kookpan

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje is een handige pan voor inductie. Met deze pan kun je niet alleen snel koken, maar ook groenten of dumplings stomen dankzij het meegeleverde mandje. De pan is ideaal voor drukke dagen, omdat je met deze pan tot 50 procent sneller kunt koken dan met andere Tefal kookpannen.

Eenvoudige bediening en behoud van vitamines

De pan heeft 2 kookprogramma's waarmee je groenten en vlees kunt bereiden. Bij het groenteprogramma behouden groenten tot 80 procent van hun vitamines. Het vleesprogramma kookt vlees onder hogere druk voor een mals resultaat. De pan is voorzien van een 5-punts veiligheidssysteem, waardoor je veilig kunt koken. Het bedieningsventiel zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid druk wordt bepaald, zodat de stoomuitlaat niet verstopt raakt.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. De pan heeft een RVS basis en een kunststof handvat. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal en type baklaag van de pan. Wel is de pan PFAS-vrij en geschikt voor gebruik op inductie-, keramische-, elektrische- en gasfornuizen. Let op: de pan is niet geschikt voor gebruik in de oven.

Conclusie

De Tefal Secure 5 Trendy Snelkookpan 6 Liter + stoommandje is een handige en veelzijdige pan voor inductie. Met deze pan kun je snel koken en groenten of dumplings stomen. De pan heeft 2 kookprogramma's waarmee je groenten en vlees kunt bereiden. Dankzij het 5-punts veiligheidssysteem kun je veilig koken. Na het koken kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Houd er wel rekening mee dat de pan niet geschikt is voor gebruik in de oven.