Inductiekookplaat-info.nl

WMF Function 4 Hoog 16 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Function 4 Hoog 16 cm

De WMF Function 4 Hoog 16 cm is te koop bij

Review
WMF Function 4 Hoog 16 cm

Review: WMF Function 4 Hoog 16 cm

Handig afgietsysteem

De WMF Function 4 Hoog 16 cm is een pan die het afgieten van eten makkelijk maakt, zonder dat je de deksel eraf hoeft te halen. De deksel heeft namelijk 4 standen, met zowel grote als kleine gaatjes voor het afgieten van rijst en pasta. Daarnaast is er een grote opening voor het afgieten van aardappelen en een dichte stand om de stoom in de pan te houden. Dit maakt het koken een stuk efficiënter en handiger.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Of je nu op gas, elektrisch, keramisch of inductie kookt, deze pan kan het allemaal aan. Dit is erg handig als je in de toekomst van kookplaat wilt veranderen, je hoeft dan geen nieuwe pannen aan te schaffen.

Gemakkelijk in gebruik

De WMF Function 4 Hoog 16 cm is niet alleen handig in gebruik tijdens het koken, maar ook daarna. De pan heeft holle handgrepen die koud blijven, waardoor je de pan gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens het koken. Daarnaast heeft de pan een handige maataanduiding aan de binnenkant, zodat je direct de juiste hoeveelheid water kunt afmeten. Na gebruik kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF Function 4 Hoog 16 cm is van topklasse. De pan is gemaakt van hoogwaardig RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen in de pan zitten. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu.

Conclusie

Al met al is de WMF Function 4 Hoog 16 cm een uitstekende pan voor inductie. Het handige afgietsysteem, de geschiktheid voor alle warmtebronnen en de gemakkelijke gebruik maken deze pan een goede keuze. Daarnaast is de bouwkwaliteit van topklasse, wat zorgt voor een duurzame en veilige pan. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve inductiepan.