Inductiekookplaat-info.nl

BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

Bekijk de goedkoopste BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

De BK Balans Sauspan 16 cm Grijs is te koop bij

Review
BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

Review: BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

Een bewuste en gezonde kookervaring

De BK Balans Sauspan 16 cm Grijs uit de Balans+ serie is een ideale pan voor het bereiden van heerlijke pastasauzen. Deze pan is ontworpen met het oog op bewust en gezond koken. De milieuvriendelijke baklaag en simpele look zijn kenmerkend voor de Balans+ serie.

Handig schenksysteem

Deze sauspan is voorzien van 2 schenktuiten aan beide kanten van de pan, waardoor je sauzen gemakkelijk kunt gieten zonder te knoeien. Dit is een handige functie die het koken een stuk gemakkelijker maakt.

Snel opwarmen dankzij Magneto inductie technologie

Dankzij de Magneto inductie technologie warmt de pan snel op wanneer je deze gebruikt op een inductiekookplaat. Dit zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met het bereiden van je favoriete gerechten. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Veilige grip

De BK Balans Sauspan is voorzien van een koude kunststof greep met een groene vlamhuls. Deze greep zorgt voor een veilige grip op de pan, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het koken. Dit is vooral handig wanneer je de pan van het fornuis naar de tafel wilt verplaatsen.

Makkelijk schoon te maken

Na het koken kun je de pan het beste met de hand afwassen. Dit zorgt ervoor dat de pan langer meegaat en zijn kwaliteit behoudt. Gelukkig is de pan vaatwasmachinebestendig, dus als je een keer minder tijd hebt, kun je de pan ook in de vaatwasser reinigen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Balans Sauspan is geschikt voor gebruik op verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast kun je de pan ook veilig in de oven gebruiken. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Balans Sauspan wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is gebouwd en lang meegaat, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.