Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm - Review

Introductie

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je aardappelen bakken voor maximaal 2 personen. De pan heeft een unieke bodem met 3 sterke lagen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Dit zorgt ervoor dat zelfs de aardappelen aan de zijkant krokant worden gebakken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor het bereiden van een mals stuk biefstuk, dankzij de rvs baklaag die ervoor zorgt dat het vlees niet blijft plakken.

Design en gebruiksgemak

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm heeft een strak en modern design. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zowel aan de basis als aan het handvat. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. De pan is vaatwasmachinebestendig, maar om de levensduur te verlengen wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Een handig oog in de steel maakt het mogelijk om de pan gemakkelijk op te hangen aan een haakje.

Veiligheid en functionaliteit

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm is voorzien van een gelaste handgreep. Dit betekent dat er geen etensresten vast komen te zitten tussen de handgreep en de pan, wat het schoonmaken vergemakkelijkt. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. De pan is geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een stevige constructie. De bodem met 3 sterke lagen zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en maakt de pan geschikt voor het bakken van diverse gerechten. De pan is duurzaam en gaat lang mee, mits goed onderhouden.