Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Review: Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Een sterke en duurzame pan

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die graag roerbakt zonder veel olie of boter. Deze pan is voorzien van een titanium coating, waardoor ingrediënten niet vastplakken en krassen worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en je er lang plezier van kunt hebben.

Thermo-Signal stip voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor weet je precies wanneer je kunt beginnen met bakken en voorkom je dat je gerechten verbranden of niet goed gaar worden.

Makkelijk schoon te maken

Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm met de hand af te wassen. Dit zorgt ervoor dat de pan zijn kwaliteit behoudt en niet beschadigt raakt. Gelukkig is de pan makkelijk schoon te maken en kost het niet veel moeite om etensresten te verwijderen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je er diverse gerechten mee kunt bereiden.

Basisklasse bouwkwaliteit

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat de pan stevig is, maar mogelijk niet de allerhoogste kwaliteit heeft. Desondanks is de pan duurzaam en gaat hij lang mee, waardoor je er veel plezier van zult hebben.