Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

De KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm

Duurzaam en stevig

Met de KitchenAid Multiply Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een duurzame en stevige pannenset in huis, dankzij het roestvrijstalen materiaal. Hierdoor gaan ze langer mee dan pannen met een standaard baklaag.

Rood vlees en gevogelte

Op de roestvrijstalen baklaag schroei je gemakkelijk rood vlees of gevogelte dicht. Hierdoor behoud je de smaak en textuur van het vlees.

Veelzijdig gebruik

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kunnen ze ook in de oven tot aan 220 graden Celsius worden gebruikt.

Handwas voor langere levensduur

Na het bakken was je de pannen met de hand af voor een langere levensduur. Hierdoor blijven ze in optimale conditie en behouden ze hun kwaliteit.

Handig ophangsysteem

Door het oog in de steel hang je de pan op aan een haakje. Dit zorgt voor een opgeruimde keuken en maakt het gemakkelijk om de pannen binnen handbereik te houden.

PFAS-vrij en vaatwasmachinebestendig

De pannen zijn PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. Daarnaast zijn ze vaatwasmachinebestendig, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De KitchenAid Multiply Koekenpannenset is geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pannen op vrijwel elke kookplaat gebruiken.

Geschikt voor oven

Niet alleen kunnen de pannen op het fornuis worden gebruikt, maar ze zijn ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt ze veelzijdig en handig voor verschillende kooktechnieken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de KitchenAid Multiply Koekenpannenset wordt als middenklasse beschouwd. Hoewel ze duurzaam en stevig zijn, zijn er pannen op de markt met een hogere bouwkwaliteit.