Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is te koop bij

Review
Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Review: Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Perfect voor gezinnen en restjes

In de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood bereid je gerechten voor ongeveer 4 personen. Ideaal voor een gezin of wanneer je graag een restje overhoudt voor de volgende dag.

Gelijkmatige warmteverdeling

De pan is van gietijzer, zodat 'ie de warmte gelijkmatig opbouwt en verdeelt. Hierdoor is de pan erg geschikt voor stoofgerechten. Maak bijvoorbeeld hachee of een verse pastasaus.

Duurzaamheid en kwaliteit

Gietijzer is ook erg duurzaam. Als je de pan goed onderhoudt, gaat 'ie jarenlang en misschien zelfs generaties mee. De bouwkwaliteit van deze pan is topklasse.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot aan iedere temperatuur. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en handig in gebruik.

Druipringen voor gelijkmatige verdeling van kookvocht

In de deksel zitten druipringen die het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdelen. Zo blijft het vlees lekker mals en gaart het gelijkmatig.

Materiaal en specificaties

De pan is gemaakt van gietijzer, inclusief het handvat. Helaas is er geen informatie beschikbaar over de materiaal- en type baklaag. De pan is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven.