Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste Demeyere Classic Pannenset 5-delig

De Demeyere Classic Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Demeyere Classic Pannenset 5-delig - Een complete startset voor inductie

Overzicht

De Demeyere Classic Pannenset 5-delig is een complete startset bestaande uit 2 kookpannen, 2 soeppannen en een steelpan. Met deze set kun je gemakkelijk een voorgerecht, hoofdgerecht en soep bereiden. De pannen zijn geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, inclusief inductie, en kunnen zelfs in de oven tot 280 °C worden gebruikt. Daarnaast zijn ze vaatwasmachinebestendig, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.

Warmteverspreiding en afgieten

De pannen hebben een 3-laagse bodem die zorgt voor een goede warmteverspreiding. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots. Daarnaast hebben de pannen een speciaal gevormde rand, waardoor je hete vloeistoffen gemakkelijk kunt afgieten zonder te morsen. Dit is vooral handig bij het bereiden van soepen en sauzen.

Duurzaamheid en gebruiksgemak

De handvatten van de pannen zijn gelast, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te nestelen. Dit maakt het schoonmaken van de pannen extra eenvoudig. Daarnaast zijn de pannen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur. De pannen zijn ook voorzien van een literaanduiding, waardoor je gemakkelijk de juiste hoeveelheid vloeistof kunt afmeten.

Veelzijdigheid

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook in de oven worden gebruikt. Dit is vooral handig wanneer je een gerecht wilt laten doorgaren, maar tegelijkertijd ruimte nodig hebt op het fornuis.

Bouwkwaliteit

De Demeyere Classic Pannenset 5-delig behoort tot de middenklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pannen zijn stevig en duurzaam, maar missen mogelijk enkele geavanceerde functies die je bij duurdere pannensets zou vinden. Desondanks biedt deze set een goede prijs-kwaliteitverhouding.