Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm is te koop bij

Review
Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm - Een uitstekende keuze voor Aziatische maaltijden

Zeer goede warmteverdeling

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm is speciaal ontworpen voor het bereiden van Aziatische maaltijden. De pan is opgebouwd uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat vlees en groenten snel gaar worden en toch knapperig blijven. Je kunt dus gemakkelijk roerbakken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongelijkmatig gegaarde ingrediënten.

Duurzaam en gemakkelijk te reinigen

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het materiaal is in totaal 2,3 millimeter dik, wat zorgt voor een stevige en duurzame pan. Het handvat van de wokpan is gelast in plaats van geschroefd, waardoor vuil en vet zich niet kunnen nestelen. Bovendien is de pan afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en het roestvrij staal zijn zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm is geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, inclusief inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor elke keuken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van gerechten die een extra boost van warmte nodig hebben.

Geen antiaanbaklaag, maar PFAS-vrij

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm heeft geen antiaanbaklaag. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die liever geen gebruik maken van pannen met een antiaanbaklaag. Daarnaast is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 32 cm behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan is stevig, duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat deze pan je jarenlang kookplezier zal bieden.