Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is te koop bij

Review
GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

Review: GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

Compacte pan voor klein huishouden

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is een compacte pan die goed van pas komt wanneer jij voor een klein huishouden kookt. Met een diameter van 20 cm is deze pan ideaal voor het bereiden van kleine gerechten.

Gezond koken met weinig vet

De bereidingen die je in deze pan maakt zijn extra gezond, want dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig boter of olie nodig. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die bewust willen koken met minder vet.

Lichtgewicht en duurzaam

De pan is gemaakt van aluminium, een relatief licht materiaal. Dit maakt het gemakkelijk om de pan te hanteren tijdens het koken. Daarnaast is de PFAS-vrije keramische coating op de bodem duurzaam en vervaardigd uit onschadelijke stoffen. Je kunt dus met een gerust hart koken in deze pan.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op verschillende kookplaten kunt gebruiken.

Ovenbestendig en vaatwasmachinebestendig

Deze pan mag ook in de oven gebruikt worden, waardoor je meer mogelijkheden hebt bij het bereiden van gerechten. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je geen omkijken hebt naar de afwas. Dit is een handige eigenschap die tijd en moeite bespaart.

Let op: warm handvat

Het handvat van RVS wordt warm tijdens het koken, dus wees voorzichtig bij het hanteren van de pan. Het is aan te raden om een ovenwant of pannenlap te gebruiken om je handen te beschermen tegen de hitte.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met duurdere pannen.