Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Review: Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Een veelzijdige pan voor inductie

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is een losse pan die perfect geschikt is voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk een lekker eitje bakken of een aantal zalmmoten bereiden. De pan is voorzien van een sterke anti-aanbaklaag, waardoor je ingrediënten gelijkmatig worden verwarmd en niet aanbakken. Hierdoor heb je weinig olie nodig tijdens het koken, wat het een gezonde keuze maakt.

Gelijkmatige warmteverdeling

Een van de belangrijkste kenmerken van deze pan is de goede warmteverdeling. Dankzij de sterke anti-aanbaklaag wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de hele pan, waardoor je ingrediënten gelijkmatig worden verwarmd. Dit zorgt voor een perfecte bereiding van je gerechten en voorkomt dat ze aanbakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is gemaakt van stevig geanodiseerd materiaal, waardoor de pan niet kromtrekt. Hierdoor is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Je kunt de pan zelfs in de oven gebruiken om je gebakken vis warm te houden terwijl je wacht tot iedereen thuis is.

Makkelijk schoon te maken

Na het bakken kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Echter, om de kwaliteit van de pan goed te houden, wordt het aanbevolen om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de anti-aanbaklaag langer intact en kun je langer genieten van de pan.

Sterke en duurzame materialen

De pan heeft een aluminium basis, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. De baklaag van de pan is gemaakt van Teflon, een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze pan niet PFAS-vrij, wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn.