Inductiekookplaat-info.nl

BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

Review: BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm

Ideaal voor een gezin of gezellig eten met vrienden

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is een ideale pan voor gezinnen of voor mensen die graag met vrienden eten. Met een inhoud van 4 liter is deze pan geschikt voor het bereiden van stoofpotjes voor ongeveer 4 personen.

Gemaakt van geëmailleerd staal

Deze braadpan is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor de binnenkant van de pan erg glad is en ingrediënten niet blijven plakken. Dit is erg handig bij het braden van vlees, omdat je het vlees eerst kunt aanbraden en daarna kunt laten sudderen in bijvoorbeeld bouillon of bier.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kan de pan ook gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 230 graden Celsius. Dit betekent dat je het gerecht in de oven kunt laten sudderen, terwijl er meer ruimte op het fornuis vrijkomt voor andere pannen.

Materiaal en specificaties

De pan heeft een emaille basis en een gietijzeren handvat. Het is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Helaas heeft de pan geen koude greep en is er geen afgietsysteem aanwezig. Ook is er geen literaanduiding op de pan te vinden.

Geschikt voor verschillende kookplaten en gasfornuis

De BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Fortalit Stoof/Braadpan 28 cm wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan degelijk is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt.