Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm - Review

Introductie

De Demeyere Alu Pro 5 Koekenpannenset 24 + 28 cm is een geweldige set pannen voor inductie. Met deze set kun je de lekkerste stukken vlees of vis bakken. De set bestaat uit een koekenpan met een diameter van 24 centimeter en een koekenpan met een diameter van 28 centimeter. Hierdoor kun je verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden.

Titanium antiaanbaklaag

Beide pannen in deze set zijn voorzien van een titanium antiaanbaklaag. Dit betekent dat je weinig boter of olie nodig hebt bij het bakken. Je kunt dus gezonder koken zonder in te leveren op smaak. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je gerechten niet aan de pan blijven plakken en dat je gemakkelijk kunt schoonmaken.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op een traditioneel gasfornuis, maar ook op een inductie, keramische of elektrische kookplaat. Dit maakt de set veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Of je nu een inductiekookplaat hebt of een gasfornuis, deze pannen zullen perfect werken.

Vaatwasmachinebestendig

Na het gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Je hoeft niet meer urenlang te schrobben om de pannen schoon te krijgen. Gewoon in de vaatwasmachine en klaar!

Materialen en specificaties

De pan basis is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. Het handvat is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. De baklaag is gemaakt van PTFE, een standaard antiaanbaklaag. Helaas is deze baklaag niet PFAS-vrij. De pannen zijn geschikt voor inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor gebruik in de oven.

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pannenset is middenklasse. De pannen zijn stevig en duurzaam, maar misschien niet zo robuust als sommige andere merken. Desondanks zullen ze lang meegaan en je vele heerlijke maaltijden bezorgen.