Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Een pronkstuk in huis

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart haal je een pronkstuk in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige warmteverdeling, en houdt deze warmte ook goed vast. Dit maakt de pan energiezuinig, omdat je het vuur laag kunt zetten zodra de pan warm is. Zo suddert je gerecht langzaam gaar terwijl je energie bespaart.

Continu besprenkeld

De platte, zware deksel van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit druppelsysteem, in combinatie met het condensatieproces, zorgt ervoor dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert het gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Zowel de pan basis als het handvat zijn gemaakt van dit duurzame materiaal. Het gietijzer zorgt voor een uitstekende warmteverdeling en houdt de warmte goed vast. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Hierdoor kun je de Staub Ronde Stoof-/Braadpan veelzijdig inzetten in de keuken.