Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm

De Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm

Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm - Review

Perfect voor het bakken van vlees en aardappeltjes

De Tefal Natural Force Koekenpan 24 cm is een ideale pan voor het bakken van 3 biefstukjes of 3 porties aardappeltjes. Met deze pan kun je jouw vlees lekker knapperig van buiten en mals van binnen bakken.

Thermo-Signal voor de juiste baktemperatuur

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal. Deze geeft aan wanneer de pan heet genoeg is om je vlees erin te doen. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood bij de juiste baktemperatuur, waardoor je altijd weet wanneer je kunt beginnen met bakken.

Duurzame en krasbestendige pan

De Tefal Natural Force Koekenpan heeft een Mineralia+ coating die verrijkt is met mineralen. Hierdoor is de pan extra krasbestendig en gaat hij lang mee. Je kunt de pan dus intensief gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Je kunt de pan dus op verschillende manieren gebruiken en bent niet beperkt tot alleen het fornuis.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pan gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan.

Sterke en lichte materialen

De pan heeft een RVS basis en een kunststof handvat. Hierdoor is de pan zowel sterk als licht van gewicht, wat het gebruiksgemak vergroot.