Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Natural Force Multipan 26 cm

Bekijk de goedkoopste Tefal Natural Force Multipan 26 cm

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is te koop bij

Review
Tefal Natural Force Multipan 26 cm

Review: Tefal Natural Force Multipan 26 cm

Veelzijdig gebruik

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is een pan die je voor verschillende kooktechnieken kunt gebruiken. Met zijn extra diepe vorm is hij geschikt om mee te bakken, braden, stomen en koken. Dit maakt de pan erg veelzijdig en handig in de keuken.

Thermo-Signal technologie

Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je precies weet wanneer de pan heet genoeg is om de ingrediënten erin te doen. De pan kleurt namelijk effen rood bij de juiste baktemperatuur. Dit voorkomt dat je eten verbrandt of niet goed gaart.

Duurzame coating

De pan is voorzien van een Mineralia+ coating die verrijkt is met mineralen. Deze coating maakt de pan extra krasbestendig en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Je kunt dus met een gerust hart je gerechten bereiden zonder bang te zijn voor beschadigingen aan de pan.

Handige schenktuiten

Op de rand van de pan bevinden zich 2 schenktuiten. Hierdoor kun je gemakkelijk een sausje of jus over je eten schenken, zonder te morsen. Dit is een handige functie die het serveren van je gerechten een stuk makkelijker maakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven. Dit maakt de pan erg veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Je kunt de pan dus zonder problemen gebruiken op jouw kookplaat of in de oven.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pan. Let er wel op dat de pan koud is voordat je hem in de vaatwasser plaatst, om schade aan de pan of de vaatwasser te voorkomen.

Conclusie

De Tefal Natural Force Multipan 26 cm is een veelzijdige pan die geschikt is voor verschillende kooktechnieken. Dankzij de Thermo-Signal technologie weet je altijd wanneer de pan heet genoeg is. De duurzame coating zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en de handige schenktuiten maken het serveren van je gerechten gemakkelijk. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig. Kortom, een goede keuze voor in jouw keuken.