Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

Review: KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

Geschikt voor eenpansgerechten en groot stuk vlees

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is een uitstekende keuze voor het maken van eenpansgerechten of het bakken van een groot stuk vlees. De pan heeft een ruime diameter van 28 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om je gerechten te bereiden.

Geschikt voor langzaam garen

Dankzij de glazen deksel van de pan kun je gerechten langzaam laten garen. Dit is ideaal voor gerechten die wat langer moeten sudderen, zoals stoofpotten. Bovendien kun je met de glazen deksel het kookproces goed in de gaten houden, zonder de deksel telkens op te hoeven tillen.

Gemaakt van hoogwaardig aluminium

De pan is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ervoor zorgt dat de pan krasbestendig is en lang meegaat. Bovendien verwarmt het aluminium de pan snel en gelijkmatig, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat de pan warm is.

Vaatwasmachinebestendig

Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Dit is erg handig als je geen zin hebt om de pan met de hand af te wassen. Houd er wel rekening mee dat het met de hand afwassen van de pan de levensduur kan verbeteren.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van de pan wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pan van goede kwaliteit is, maar mogelijk niet de hoogste kwaliteit heeft in vergelijking met andere pannen op de markt.