Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart

De Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart is te koop bij

Review
Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart

Review: Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart

Eenpansgerechten maken met gemak

De Le Creuset Gietijzeren Koekenpan 28 cm Mat Zwart is perfect voor het bereiden van verschillende eenpansgerechten. Dankzij de dikke bodem van de geëmailleerde gietijzeren pan wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Hierdoor kun je gerechten gelijkmatig gaar laten worden zonder dat ze aanbakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt het een veelzijdige pan die je op elk type kookplaat kunt gebruiken. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan overal gebruikt worden.

Weinig olie nodig

De gladde binnenkant van de pan zorgt ervoor dat je weinig olie nodig hebt tijdens het koken. Dit maakt je bereiding gezonder en voorkomt dat je gerecht aanbakt. Je kunt dus met een gerust hart koken zonder je zorgen te maken over aangekoekte resten.

Comfortabel in gebruik

Het houten handvat van de koekenpan geeft veel grip, waardoor je de pan eenvoudig kunt verplaatsen naar de eettafel. Het handvat wordt niet warm tijdens het koken, dus je kunt de pan veilig vasthouden zonder je handen te verbranden.

Makkelijk schoon te maken

Na het eten kun je de koekenpan eenvoudig schoonmaken met een borstel en wat afwasmiddel. Let op: deze pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus je zult hem met de hand moeten afwassen. Gelukkig is de pan makkelijk schoon te maken, dus dit kost niet veel moeite.

Topklasse bouwkwaliteit

De Le Creuset Gietijzeren Koekenpan staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Het gietijzeren materiaal zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van deze pan zonder dat hij aan kwaliteit verliest.