Inductiekookplaat-info.nl

WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm

De WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm is te koop bij

Review
WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm

Review: WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm

Duurzaam en veelzijdig

De WMF Comfort Line Steelpan met deksel 16 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en veelzijdige pan. De hoogwaardige roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat de pan lang meegaat en bestand is tegen zuren. Bovendien is de pan vormvast, hygiënisch en smaakneutraal, waardoor je altijd kunt genieten van de pure smaak van je gerechten.

Geschikt voor inductie en andere warmtebronnen

Een groot voordeel van de WMF Comfort Line Steelpan is dat deze geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor gebruik in elke keuken. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven tot aan 250 graden Celsius, waardoor je gerechten gemakkelijk kunt afmaken of warm kunt houden.

Makkelijk in gebruik en onderhoud

De WMF Comfort Line Steelpan is niet alleen geschikt voor alle warmtebronnen, maar ook zeer gemakkelijk in gebruik. De pan is vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Daarnaast heeft de pan een glazen deksel, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er in de pan gebeurt zonder de deksel op te tillen en warmte te verliezen. De universele bodem zorgt ervoor dat de warmte lang wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verdeeld over de hele pan.

Veilig en comfortabel

De WMF Comfort Line Steelpan is niet alleen praktisch, maar ook veilig en comfortabel in gebruik. De grepen van de pan blijven namelijk koel, zelfs wanneer de pan verhit is. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk oppakken en verplaatsen zonder je handen te verbranden. Daarnaast heeft de pan een literaanduiding, waardoor je gemakkelijk de juiste hoeveelheid vloeistof kunt afmeten.

Topklasse bouwkwaliteit

De WMF Comfort Line Steelpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het materiaal van de panbasis en handvatten is roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Bovendien is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. Dit maakt de pan niet alleen veilig, maar ook milieuvriendelijk.