Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm

Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm - Een stoere en duurzame pan voor inductie

Introductie

De Demeyere Industry 5 Wokpan 30 cm is een uitstekende keuze voor het bereiden van heerlijke gerechten voor een middelgroot huishouden. Met zijn 5-laagse bodem zorgt deze pan voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je vis, vlees en groenten snel en knapperig kunt roerbakken. Daarnaast heeft de pan een stoere uitstraling dankzij het ruwe, geparelstraalde roestvrijstalen handvat.

Uitstekende warmteverdeling

De Demeyere Industry 5 Wokpan is voorzien van een 5-laagse bodem die doorloopt tot aan de rand. Dit zorgt voor een zeer goede en gelijkmatige warmteverdeling door de hele pan. Hierdoor kun je gerechten snel en gelijkmatig bereiden, zonder dat ze aanbranden.

Duurzaam en gemakkelijk te reinigen

Het handvat van de wokpan is gemaakt van ruw, geparelstraald roestvrijstaal. Dit geeft de pan niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt er ook voor dat vuil en vet zich niet kunnen nestelen. Bovendien zijn de Demeyere pannen afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn en het roestvrijstaal zijn zilverwitte glans behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Demeyere Industry 5 Wokpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem voor verschillende bereidingswijzen kunt gebruiken.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Industry 5 Wokpan behoort tot de topklasse wat betreft bouwkwaliteit. De pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en is duurzaam en stevig. Je kunt er dus op vertrouwen dat deze pan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik.