Inductiekookplaat-info.nl

WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm

Bekijk de goedkoopste WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm is te koop bij

Review
WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm

Review: WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm

Hoogwaardig roestvrijstaal

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan duurzaam, zuurbestendig, vormvast, hygiënisch en smaakneutraal is. Hierdoor kun je de pan langdurig gebruiken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

Geschikt voor inductie

Deze pan is speciaal ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. De universele bodem zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, waardoor je gerechten perfect kunnen garen. Daarnaast houdt de pan de warmte lang vast, waardoor je gerechten langer warm blijven.

Handige eigenschappen

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm heeft enkele handige eigenschappen die het koken nog makkelijker maken. Zo heeft de pan een glazen deksel met stoom regulering, waardoor je het kookproces in de gaten kunt houden zonder de deksel op te tillen. Daarnaast blijven de handgrepen tijdens het koken koel, doordat ze hol zijn van binnen. Hierdoor kun je de pan veilig vastpakken zonder je handen te verbranden.

Vaatwasmachinebestendig

Na het koken kun je de WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je de pan niet met de hand hoeft af te wassen. Zo kun je snel weer genieten van een schone pan voor je volgende kookavontuur.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pan is niet alleen geschikt voor inductiekookplaten, maar ook voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook ovenbestendig tot 250 graden. Hierdoor kun je de pan op verschillende warmtebronnen gebruiken en diverse gerechten bereiden.

Topklasse bouwkwaliteit

De WMF Comfort Line Kookpan hoog 20 cm staat bekend om zijn topklasse bouwkwaliteit. Het hoogwaardige roestvrijstaal en de degelijke constructie zorgen ervoor dat de pan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Je kunt dus rekenen op een pan die jarenlang kookplezier biedt.