Inductiekookplaat-info.nl

GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is te koop bij

Review
GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Review: GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm

Introductie

De GreenPan Torino Keramische koekenpan 28 cm is een grote pan die perfect is voor het bakken van pannenkoeken of het krokant bakken van vis. Deze pan heeft een PFAS-vrije keramische baklaag die duurzaam is en gemaakt zonder schadelijke stoffen. Met deze pan kun je gezonde gerechten bereiden met weinig boter of olie. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en kan hij na gebruik gewoon in de vaatwasmachine.

Kenmerken

De GreenPan Torino Keramische koekenpan heeft een aluminium basis en een kunststof handvat. De keramische antiaanbaklaag is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. De pan is vaatwasmachinebestendig en heeft een koude greep, wat betekent dat het handvat niet warm wordt tijdens het koken. Helaas heeft de pan geen afgietsysteem en literaanduiding.

Geschiktheid voor verschillende warmtebronnen

De GreenPan Torino Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit maakt de pan veelzijdig en handig in gebruik.

Bouwkwaliteit

De GreenPan Torino Keramische koekenpan behoort tot de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Hoewel de pan duurzaam is en een PFAS-vrije keramische baklaag heeft, kan de bouwkwaliteit niet worden vergeleken met hoogwaardige pannen. Desondanks is de pan stevig en functioneel voor dagelijks gebruik.

Gebruiksgemak

De GreenPan Torino Keramische koekenpan is zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij de antiaanbaklaag is het bakken met weinig boter of olie mogelijk, wat resulteert in gezondere gerechten. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je na het koken geen omkijken hebt naar de afwas. Het koude handvat zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt vasthouden tijdens het koken.