Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart - Review

Milieubewust koken met de Tefal Renew On Keramische koekenpan

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is een ideale pan voor het bakken van aardappeltjes of 2 stukken vlees. Wat deze pan extra bijzonder maakt, is het feit dat hij gemaakt is van 100% gerecycled aluminium. Hierdoor kun je jouw maaltijd bereiden op een milieubewuste manier.

Sterke keramische antiaanbaklaag

Deze koekenpan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag die tot 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt ervoor dat de baklaag krasbestendig is en dat ingrediënten niet vastkleven aan de pan. Hierdoor kun je met gemak vetarm bakken, omdat je weinig olie of boter nodig hebt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Tefal Renew On Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Daarnaast kun je de pan ook gebruiken in de oven tot aan 175 graden Celsius. Dit is handig wanneer je het gerecht nog langer warm wilt houden.

Handige Tefal Thermo-Signal

Deze koekenpan is voorzien van de Tefal Thermo-Signal, waardoor je precies weet wanneer de pan op temperatuur is. Dit zorgt ervoor dat je gerechten altijd op de juiste temperatuur kunt bereiden.

Vaatwasmachinebestendig en praktisch in gebruik

Na het eten kun je de Tefal Renew On Keramische koekenpan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het koken.