Inductiekookplaat-info.nl

BK Bold Wokpan 28 cm

Bekijk de goedkoopste BK Bold Wokpan 28 cm

De BK Bold Wokpan 28 cm is te koop bij

Review
BK Bold Wokpan 28 cm

Review: BK Bold Wokpan 28 cm

Introductie

De BK Bold Wokpan 28 cm is een losse pan die speciaal is ontworpen voor gebruik op inductiekookplaten. Met deze pan kun je gemakkelijk 2 stukken rood vlees dichtschroeien, dankzij de roestvrijstalen baklaag. Hierdoor behoud je de knapperigheid en sappen van het vlees. In deze review zullen we de verschillende aspecten van deze wokpan bespreken.

Gebruiksgemak

De BK Bold Wokpan 28 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kan de pan ook in de oven worden gebruikt tot aan 160 graden Celsius. Het lichte gewicht en de kunststof handgreep maken het eenvoudig om de pan veilig van het fornuis naar de eettafel te verplaatsen. Bovendien blijft de handgreep koel tijdens het bakken, wat zorgt voor extra veiligheid.

Onderhoud

Na het bakken is het aanbevolen om de BK Bold Wokpan 28 cm met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en behoudt de roestvrijstalen baklaag zijn kwaliteit. Helaas is de pan niet vaatwasmachinebestendig, dus je zult wat extra tijd moeten besteden aan het schoonmaken ervan.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan heeft een RVS basis en een kunststof handvat. De roestvrijstalen baklaag zorgt ervoor dat het vlees goed dichtgeschroeid kan worden. Het materiaal is PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. De bouwkwaliteit van de pan is van basisklasse, wat betekent dat het een degelijke pan is die lang meegaat.

Conclusie

De BK Bold Wokpan 28 cm is een handige pan voor het dichtschroeien van vlees op inductiekookplaten. Het lichte gewicht en de koelblijvende handgreep zorgen voor gebruiksgemak en veiligheid. Het onderhoud van de pan is eenvoudig, maar het is wel belangrijk om de pan met de hand af te wassen. De materialen en bouwkwaliteit van de pan zijn van goede kwaliteit. Al met al is de BK Bold Wokpan 28 cm een goede keuze voor liefhebbers van wokgerechten.