Inductiekookplaat-info.nl

WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm

Bekijk de goedkoopste WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm

De WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm is te koop bij

Review
WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm

Review: WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm

Geschikt voor het dichtschroeien van vlees

De WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm is een uitstekende keuze als je gemakkelijk 2 grote biefstukken wilt bakken voor jou en je partner. Deze koekenpan is vooral geschikt om vlees op hoge temperaturen dicht te schroeien. Het resultaat is een heerlijk sappige biefstuk met een mooie bruine korst.

Onverwoestbaar en krasbestendig

De WMF FusionTec pannen zijn gemaakt van samengesmolten staal en natuurlijke mineralen. Dit maakt de pannen onverwoestbaar en krasbestendig. Zelfs na intensief gebruik blijven de FusionTec pannen er als nieuw uitzien. Het is dan ook niet voor niets dat WMF 30 jaar garantie geeft op de pannen uit deze lijn.

Makkelijk schoon te maken

Deze koekenpan is eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Wil je extra lang van de pan genieten? Dan is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie en behoudt hij zijn kwaliteit.

Hoogwaardige bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm is van topklasse. De pan is stevig en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De panbasis is gemaakt van staal, het handvat van silicone en de baklaag is keramisch. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Geschikt voor verschillende kookplaten

Deze koekenpan is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Hierdoor kun je de pan op vrijwel alle gangbare kookplaten gebruiken. Let op: de pan is niet geschikt voor gebruik in de oven.

PFAS-vrij en koude greep

De WMF FusionTec Mineral Koekenpan 24 cm is voorzien van een keramische antiaanbaklaag die PFAS-vrij is. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bakken. Daarnaast heeft de pan een koude greep, waardoor je je handen niet zult branden tijdens het koken.

Niet vaatwasmachinebestendig

Houd er rekening mee dat deze koekenpan niet geschikt is voor reiniging in de vaatwasmachine. Om de pan in optimale conditie te houden, is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen.