Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Bekijk de goedkoopste Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is te koop bij

Review
Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart - Review

Milieubewust roerbakken met de Tefal Renew On Keramische wokpan

De Tefal Renew On Keramische wokpan is een uitstekende keuze voor milieubewuste koks. Deze pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Daarnaast heeft de pan een keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor blijven je ingrediënten knapperig en mals, zonder dat ze aan de pan blijven plakken.

Diepe en ronde vorm voor gemakkelijk omscheppen

De Tefal Renew On Keramische wokpan heeft een diepe en ronde vorm, waardoor je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Dit is niet alleen handig tijdens het koken, maar zorgt er ook voor dat je kookplaat schoon blijft van etensresten. Daarnaast is de pan geschikt voor gebruik in de oven tot 250 graden Celsius, waardoor je gerechten ook kunt afbakken of warmhouden.

Tefal Thermo Signal-stip voor optimale temperatuurcontrole

Met de Tefal Renew On Keramische wokpan weet je altijd precies wanneer de pan op temperatuur is. Dankzij de Tefal Thermo Signal-stip kleurt de stip effen rood wanneer de pan warm genoeg is. Hierdoor kun je direct beginnen met koken en voorkom je dat je gerechten aanbranden. Bovendien is de pan vaatwasmachinebestendig, waardoor je hem na het eten eenvoudig kunt reinigen.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

De Tefal Renew On Keramische wokpan is geschikt voor gebruik op verschillende warmtebronnen. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pan kan overal gebruikt worden. Daarnaast is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt in de keuken.

Middenklasse bouwkwaliteit

De Tefal Renew On Keramische wokpan heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Hoewel de pan gemaakt is van gerecycled aluminium en een sterke antiaanbaklaag heeft, kan de kwaliteit niet tippen aan duurdere pannen. Desondanks is de pan zeker duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.