Inductiekookplaat-info.nl

KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk de goedkoopste KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is te koop bij

Review
KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

Review: KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm

Veelzijdige pannenset voor inductie, gas en oven

De KitchenAid Classic Forged Aluminium Koekenpannenset 24 + 28 cm is een ideale pannenset voor gebruik op inductie, gas en in de oven. Met de 24 centimeter pan kun je heerlijke biefstuk bakken, terwijl je tegelijkertijd krokante aardappeltjes of groentes kunt bakken in de 28 centimeter pan. Deze pannenset biedt dus veelzijdigheid in de keuken.

Anti-aanbaklaag voor gemakkelijk koken

Een belangrijk kenmerk van deze pannenset is de anti-aanbaklaag. Deze zorgt ervoor dat jouw ingrediënten niet blijven plakken aan de bodem van de pan. Hierdoor kun je gemakkelijk koken en is het schoonmaken van de pannen ook een stuk eenvoudiger.

Lichtgewicht en veilig in gebruik

De pannen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze licht van gewicht zijn. Dit maakt het verplaatsen van de pannen erg gemakkelijk. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een koele kunststof handgreep, waardoor je ze veilig kunt vastpakken zonder je handen te verbranden.

Gemakkelijk schoon te maken

Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen. Dit bespaart je tijd en moeite. Wil je dat de pannen nog langer meegaan? Dan is het aan te raden om ze met de hand af te wassen.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op inductiekookplaten, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Daarnaast kunnen de pannen ook veilig in de oven worden gebruikt. Dit maakt de pannenset geschikt voor verschillende soorten keukens en kookmethodes.

Bouwkwaliteit: Basisklasse

De bouwkwaliteit van deze pannenset wordt beschouwd als basisklasse. Dit betekent dat de pannen van goede kwaliteit zijn, maar mogelijk niet de hoogste duurzaamheid bieden. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze.