Inductiekookplaat-info.nl

BK Excellent Pannenset 5-delig

Bekijk de goedkoopste BK Excellent Pannenset 5-delig

De BK Excellent Pannenset 5-delig is te koop bij

Review
BK Excellent Pannenset 5-delig

Review: BK Excellent Pannenset 5-delig

Een stijlvolle basisuitrusting

Met de BK Excellent Pannenset 5-delig haal je een stijlvolle basisuitrusting aan kookpannen in huis. De set bestaat uit 3 kookpannen, een steelpan, een soeppan en 4 bijpassende glazen deksels. Zo kook je alle onderdelen van je maaltijd tegelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende groenten, aardappelen, rijst of pasta, soep en een mooie saus. Door de glazen deksels houd je het kookproces gemakkelijk in de gaten. Alle pannen hebben een maatverdeling op de bol gevormde binnenzijde, zo meet je vloeistoffen direct in de pan af. Na gebruik zet je de BK Excellent pannen in de vaatwasmachine.

Hoogwaardig materiaal

De pan basis van de BK Excellent Pannenset is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding en duurzaamheid. Ook het handvat is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een stevige grip tijdens het koken. Helaas is er geen informatie beschikbaar over het materiaal van de baklaag en het type baklaag. Wel is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het koken. Daarnaast zijn de pannen vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor verschillende kookplaten en oven

De BK Excellent Pannenset is geschikt voor verschillende soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Dit maakt de pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Daarnaast zijn de pannen ook geschikt voor gebruik in de oven, wat handig is als je gerechten wilt afbakken of warm wilt houden.

Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de BK Excellent Pannenset wordt beschouwd als middenklasse. Hoewel de pannen van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt, ontbreekt er informatie over de baklaag. Dit kan invloed hebben op de duurzaamheid en anti-aanbak eigenschappen van de pannen. Het ontbreken van een koude greep en afgietsysteem kan ook als een nadeel worden gezien, omdat dit het gebruiksgemak kan verminderen.