Inductiekookplaat-info.nl

BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Bekijk de goedkoopste BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is te koop bij

Review
BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Review: BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Een must-have voor kookliefhebbers

Voor iemand die graag kookt, mag de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red niet in de keuken ontbreken. Je gebruikt de rode pan voor lekkere stoofpotjes zoals hachee of suddert het lekkerste draadjesvlees. De pan is op alle warmtebronnen te gebruiken en kan daarnaast ook in de oven gezet worden. Je gaart jouw gerechten hier tot 230 graden verder, handig als je het eten alleen hoeft op te warmen.

Stijlvol en functioneel

De gietijzeren pan is naast een lust voor het oog ook een pan waarin je gerechten rustig gaart. Druipringen in de deksel verdelen het kookvocht gelijkmatig zodat het eten mals blijft. Na het koken plaats je de pan gemakkelijk in de vaatwasser.

Hoogwaardige materialen

De pan is gemaakt van gietijzer, zowel de basis als het handvat. Dit zorgt voor een stevige en duurzame pan die lang meegaat. Daarnaast is de pan vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk eenvoudiger maakt.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De BK Bourgogne Braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor iedere keuken.

Conclusie

Al met al is de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red een uitstekende keuze voor kookliefhebbers. De pan is stijlvol, functioneel en gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en gemakkelijk schoon te maken. Een aanwinst voor iedere keuken!