Inductiekookplaat-info.nl

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Review: Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Een pronkstuk in huis

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood haal je een pronkstuk in huis. Deze losse pan is speciaal ontworpen voor inductie kookplaten. Met een inhoud van 5,2 liter is deze pan ideaal voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten.

Gelijkmatige warmteverdeling

Deze pan is gemaakt van gietijzer, wat zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige warmteverdeling. Het gietijzer houdt de warmte ook goed vast, waardoor je gerecht langzaam gaar kan sudderen. Dit bespaart niet alleen energie, maar zorgt ook voor een heerlijk mals resultaat.

Druppelsysteem voor gelijkmatige garing

De platte, zware deksel van de pan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit druppelsysteem zorgt er in combinatie met het condensatieproces voor dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert het gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt.

Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle kookplaten

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast is deze pan geschikt voor alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramische, elektrische en gasfornuizen. Je kunt de pan zelfs in de oven gebruiken.

Topklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van deze pan is van topklasse. Het gebruik van hoogwaardig gietijzer zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De pan is stevig en robuust, en zal niet snel beschadigen. Daarnaast zorgt het kersenrode design voor een mooie toevoeging aan je keuken.