Inductiekookplaat-info.nl

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Bekijk de goedkoopste BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

De BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is te koop bij

Review
BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Review: BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Complete pannenset met accessoires

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je een complete keramische pannenset met accessoires in huis. In de doos zitten namelijk 3 kookpannen, een koekenpan en steelpan, een vergiet, 4 keukenhulpjes en 2 pannenbeschermers. Handig, want zo ga je meteen aan de slag met koken.

Milieubewust koken

De pannen hebben allemaal een keramische baklaag waardoor ze PFAS vrij zijn. Zo hebben ze geen schadelijke chemische stoffen en bak je dus milieubewust.

Geschikt voor inductie

De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Dit maakt de BK Simply Ceramic Pannenset veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten kookplaten.

Handige accessoires

Het meegeleverde vergiet kan ook als stoominzet worden gebruikt, waardoor je groenten kunt stomen. Daarnaast worden er ook 2 pannenbeschermers meegeleverd, zodat je de pannen veilig kunt opbergen zonder ze te beschadigen.

Solide bouwkwaliteit

De pan basis is gemaakt van aluminium en het handvat is van kunststof. Dit zorgt voor een solide bouwkwaliteit en maakt de pannen duurzaam in gebruik.

Vaatwasmachinebestendig

De BK Simply Ceramic Pannenset is vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken na het koken een stuk gemakkelijker maakt.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Naast inductie zijn de pannen ook geschikt voor keramische kookplaten, elektrische kookplaten en gasfornuizen. Dit maakt de pannenset geschikt voor vrijwel elke keuken.

Niet geschikt voor de oven

Het is belangrijk om te vermelden dat de BK Simply Ceramic Pannenset niet geschikt is voor gebruik in de oven. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de juiste pannenset voor jouw keuken.