Inductiekookplaat-info.nl

Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Bekijk de goedkoopste Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is te koop bij

Review
Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Review: Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood

Duurzaam en gelijkmatige warmteverdeling

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan 28 cm Kersenrood is een uitstekende keuze voor het bereiden van sauzen en eenpansgerechten. De pan is gemaakt van gietijzer, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd, waardoor ze perfect kunnen garen.

Hoge wanden voor optimale warmtebehoud

De pan heeft hoge wanden, waardoor de warmte goed wordt vastgehouden. Dit is ideaal voor het braden van ingrediënten voordat je je gerecht langzaam laat garen. De hoge wanden zorgen ervoor dat de warmte niet ontsnapt, waardoor je gerechten heerlijk mals en smaakvol worden.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, keramische kookplaat, elektrische kookplaat en gasfornuis. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor gebruik in elke keuken.

Onderhoud en reiniging

Om de kwaliteit van de pan te behouden, is het belangrijk om de pan na gebruik af te wassen met warm water en een zachte spons. De pan is niet vaatwasmachinebestendig, dus het is belangrijk om deze met de hand af te wassen. Daarnaast heeft de pan een koude greep, wat betekent dat het handvat niet warm wordt tijdens het koken.

Geschikt voor oven

De Le Creuset Gietijzeren Hapjespan is ook geschikt voor gebruik in de oven. Dit betekent dat je gerechten kunt bereiden en vervolgens kunt afmaken in de oven. Dit is handig als je bijvoorbeeld een gerecht wilt gratineren of een krokant korstje wilt geven.

Bouwkwaliteit: Topklasse

De bouwkwaliteit van de Le Creuset Gietijzeren Hapjespan is van topklasse. Het gietijzeren materiaal zorgt voor duurzaamheid en een gelijkmatige warmteverdeling. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen en kan deze ook in de oven worden gebruikt. Dit maakt de pan een uitstekende investering voor elke keuken.