Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Bekijk de goedkoopste Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is te koop bij

Review
Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm

Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm - Een uitstekende keuze voor Aziatische maaltijden

Zeer goede warmteverdeling

De Demeyere Apollo 7 Wokpan 26 cm is speciaal ontworpen voor het bereiden van Aziatische maaltijden. De pan is opgebouwd uit 7 lagen die doorlopen tot aan de rand, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele oppervlakte. Dit zorgt ervoor dat vlees en groenten snel gaar worden en toch knapperig blijven. Je kunt dus gemakkelijk roerbakken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongelijkmatig gegaarde ingrediënten.

Duurzaam en gemakkelijk te reinigen

De Demeyere Apollo 7 Wokpan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een totale dikte van 2,3 millimeter. Dit maakt de pan duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. Bovendien is het handvat van de pan gelast in plaats van geschroefd, waardoor vuil en vet zich niet kunnen ophopen. Daarnaast is de pan afgewerkt met een oppervlaktebehandeling, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en zijn zilverwitte kleur behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Veelzijdig en geschikt voor verschillende kookplaten

De Demeyere Apollo 7 Wokpan is geschikt voor gebruik op alle soorten kookplaten, waaronder inductie, keramisch, elektrisch en gasfornuis. Dit maakt de pan zeer veelzijdig en geschikt voor elke keuken. Bovendien is de pan ook geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van een breed scala aan gerechten.

Geen antiaanbaklaag, maar PFAS-vrij

De Demeyere Apollo 7 Wokpan heeft geen antiaanbaklaag, maar dit betekent niet dat je ingrediënten zullen blijven plakken. Door de uitstekende warmteverdeling en het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal, kun je gemakkelijk roerbakken zonder dat je ingrediënten aan de pan blijven kleven. Bovendien is de pan PFAS-vrij, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen die in je voedsel terecht kunnen komen.

Topklasse bouwkwaliteit

De Demeyere Apollo 7 Wokpan heeft een topklasse bouwkwaliteit. Het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat de pan lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Je kunt dus jarenlang genieten van deze hoogwaardige wokpan.