Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIV360WIT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIV360WIT

De ETNA KIV360WIT is te koop bij

Review
ETNA KIV360WIT

ETNA KIV360WIT Review

De ETNA KIV360WIT is een vrijstaande inductiekookplaat met 4 zones, ideaal voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en efficiënt kooktoestel. Elk van de zones beschikt over 10 standen en een handige boostfunctie. Met deze functie kook je bijvoorbeeld je pasta water in een oogwenk. Daarnaast kun je met de timer de kooktijd nauwkeurig instellen, zodat je gerechten altijd perfect bereid zijn. Voor de veiligheid van jonge gezinsleden is er een kinderslot voorzien. Echter, het is belangrijk op te merken dat de perilex stekker van deze kookplaat door een elektricien moet worden gecontroleerd vanwege de specifieke aansluiting.

Type: Vrijstaande inductiekookplaat

De ETNA KIV360WIT is een vrijstaande inductiekookplaat. Dit betekent dat je hem niet hoeft in te bouwen in een keukenblad, wat je flexibiliteit geeft in de plaatsing. De kookplaat kan dus gemakkelijk verplaatst worden, wat handig is bij herinrichtingen of verhuizingen.

Aansluiting: 2 fasen Perilex stekker

Deze kookplaat is voorzien van een 2 fasen Perilex stekker. Dit betekent dat de kookplaat een krachtige elektrische aansluiting heeft voor optimale prestaties. De locatie van de elektrische aansluiting bevindt zich in het midden en de stekker is geschikt voor een 5-polige Perilex aansluiting. Voor de installatie is het noodzakelijk dat een elektricien de stekker controleert, aangezien de aansluiting per stopcontact kan variëren.

Kookzones: 4 zones met 10 standen

Met vier kookzones heb je voldoende ruimte om verschillende gerechten tegelijk te bereiden. Elke zone heeft 10 kookstanden, waardoor je zeer precies kunt koken. Helaas beschikt deze kookplaat niet over een flexibele kookzone.

Veiligheidsfuncties: Uitgebreid en kindvriendelijk

De ETNA KIV360WIT scoort hoog op veiligheid. Er is een veiligheidsuitschakeling, een functie die automatisch uitschakelt bij overkoken en een kinderbeveiliging. Ook is er een restwarmte-indicatie en bescherming tegen oververhitting, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd.

Bereidingskwaliteit: Topklasse

De bereidingskwaliteit van de ETNA KIV360WIT is van topklasse. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig en efficiënt worden gekookt, wat resulteert in smaakvolle en goed bereide maaltijden.

Panherkenning: Ja, met pangrootteherkenning

De kookplaat is voorzien van panherkenning, wat betekent dat hij alleen energie verbruikt wanneer er een pan op de zone staat. Daarnaast is er ook pangrootteherkenning, waardoor de kookplaat het formaat van de pan herkent en de hitte dienovereenkomstig aanpast.

Gebruiksgemak: Veelzijdige functies

De ETNA KIV360WIT maakt het koken eenvoudig en efficiënt met functies zoals de boostfunctie, warmhoudfunctie en timer. Hoewel hij niet beschikt over een braadzone of braadsensor, heeft hij wel een duidelijk display en tiptoetsen voor eenvoudige bediening.

Bedieningsmogelijkheden: Tiptoetsen en handige knoppen

De kookplaat is uitgerust met tiptoetsen voor een moderne en strakke look. Ook is er een handige 'alles uit'-knop waarmee je in één keer alle zones kunt uitschakelen. Hoewel er geen aan/uit-indicator is, zijn de overige bedieningsmogelijkheden intuïtief en gebruiksvriendelijk.