Inductiekookplaat-info.nl

Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig

Bekijk de goedkoopste Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig

De Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig is te koop bij

Review
Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig

Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig: Een sterke kookpannenset voor inductie

Gelijkmatige warmteverspreiding

Met de Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig haal je een sterke kookpannenset in huis. De bodem bestaat uit 5 lagen, waardoor de warmte gelijkmatig verspreidt over de pan. Dit zorgt voor een optimale kookervaring en voorkomt dat het eten aanbrandt.

Geschikt voor iedere warmtebron

Deze pannenset is geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, waaronder inductie. Dit maakt de pannen veelzijdig en geschikt voor verschillende keukens. Of je nu een inductiekookplaat, keramische kookplaat, elektrische kookplaat of gasfornuis hebt, deze pannen kunnen overal gebruikt worden.

Ook geschikt voor de oven

Wil je het eten langer warm houden of gerechten afbakken in de oven? Geen probleem! Deze pannenset kan veilig in de oven gebruikt worden. Zo hoef je geen extra ovenschalen of pannen aan te schaffen.

Makkelijk overgieten zonder knoeien

Het overgieten van vloeistoffen is een fluitje van een cent dankzij de speciale schenkrand van deze pannen. Hierdoor voorkom je dat je morst op je aanrecht en blijft het keukenwerk schoon en netjes.

Gemakkelijk schoon te maken

Dankzij de gelaste handgrepen zijn vuil- en vetresten verleden tijd. Er blijven geen resten vastzitten tussen de handgreep en de pan, waardoor schoonmaken een eenvoudige klus wordt. Bovendien verkleuren de pannen niet en behouden ze hun glans door de Silvinox technologie.

Vaatwasmachinebestendig

Deze pannenset is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je ze na gebruik gemakkelijk in de vaatwasser kunt plaatsen. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van de pannen.

Bouwkwaliteit van topklasse

De Demeyere Industry 5 Pannenset 4-delig staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit. Deze pannen zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben in de keuken.