Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF670ZT

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF670ZT

De ETNA KIF670ZT is te koop bij

Review
ETNA KIF670ZT

ETNA KIF670ZT review

ETNA KIF670ZT is een geavanceerde inductiekookplaat die ontworpen is met de behoeften van de moderne keuken in het achterhoofd. Deze kookplaat biedt genoeg ruimte voor grote pannen, zoals een grillplaat of vispan, en beschikt over geavanceerde functies zoals flexibele kookzones en een smeltfunctie. Het gebruik van tiptoetsen zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk de juiste instellingen kunt kiezen, en de pauzefunctie is ideaal voor als je even wordt afgeleid tijdens het koken. Hoewel deze kookplaat veel te bieden heeft, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je tot aankoop overgaat.

Inductiekookplaat met flexibele zones

De ETNA KIF670ZT onderscheidt zich van andere inductiekookplaten dankzij de flexibele kookzones aan de linkerkant. Dit betekent dat je twee kookzones kunt koppelen tot één grote zone, wat vooral handig is als je met grotere pannen of grillplaten werkt. Dit geeft je meer flexibiliteit en mogelijkheden tijdens het koken en zorgt ervoor dat je de ruimte op de kookplaat optimaal kunt benutten.

Aansluiting: speciale stekker vereist

Belangrijk om te weten is dat de ETNA KIF670ZT een specifieke 5-polige Perilex stekker vereist. Deze wordt niet standaard meegeleverd, dus je moet deze apart bestellen. Bovendien moet de stekker door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd. De reden hiervoor is dat de aansluiting van elk stopcontact kan variëren. Dit kan een extra stap zijn bij het installeren van je kookplaat, dus het is goed om dit van tevoren te weten.

Vier kookzones met meerdere instellingen

De kookplaat is uitgerust met vier kookzones en biedt maar liefst tien verschillende kookstanden. Dit geeft je de vrijheid om voor elk gerecht de perfecte temperatuur te kiezen. De flexibele kookzone is een extra pluspunt, waardoor je gemakkelijk grotere pannen of speciale kookgerei kunt gebruiken.

Uitgebreide veiligheidsfuncties

Veiligheid is essentieel in elke keuken, en de ETNA KIF670ZT stelt hierin niet teleur. De kookplaat is uitgerust met een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken, kinderbeveiliging, restwarmteindicatie en oververhittingsbeveiliging. Deze functies zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt koken, wetende dat je beschermd bent tegen de meest voorkomende keukenongelukjes.

Topklasse bereidingskwaliteit

De ETNA KIF670ZT wordt beschouwd als een topklasse inductiekookplaat als het gaat om bereidingskwaliteit. Dit betekent dat je kunt rekenen op consistent goede kookresultaten, ongeacht wat je bereidt. Van snel aanbraden tot langzaam sudderen, deze kookplaat levert altijd de gewenste resultaten.

Automatische panherkenning en pangrootteherkenning

De kookplaat is uitgerust met zowel panherkenning als pangrootteherkenning. Dit betekent dat de kookplaat automatisch detecteert of er een pan op staat en zich aanpast aan de grootte van de pan. Dit zorgt voor efficiënter koken en bespaart energie.

Gemak en functies voor de moderne kok

Met functies zoals de boostfunctie, braadzone, warmhoudfunctie, display en timer, is de ETNA KIF670ZT perfect afgestemd op de behoeften van de moderne kok. Je kunt snel water aan de kook brengen met de boostfunctie, en de braadzone is ideaal voor grotere stukken vlees. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je gerechten op de perfecte temperatuur blijven totdat je klaar bent om ze te serveren.

Tiptoetsen voor eenvoudige bediening

De kookplaat maakt gebruik van tiptoetsen voor de bediening. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk, en maakt het ook gemakkelijker om de kookplaat schoon te houden. Bovendien heb je met de alles uit-knop en de aan/uit-indicator altijd volledige controle over je kookproces.