Inductiekookplaat-info.nl

ETNA KIF780DS

Bekijk de goedkoopste ETNA KIF780DS

De ETNA KIF780DS is te koop bij

Review
ETNA KIF780DS

ETNA KIF780DS Review

De ETNA KIF780DS inductiekookplaat is een topklasse apparaat met een scala aan functies voor zowel de professionele kok als de thuiskok. Met de capaciteit om grote braadsledes en grillplaten te accommoderen en speciale functies zoals de LowTemp en pauzefunctie, biedt deze kookplaat een uitzonderlijke kookervaring. Hoewel het vele voordelen heeft, zijn er altijd enkele overwegingen bij het kiezen van het perfecte apparaat voor je keuken.

Inductieplaat van topklasse

De ETNA KIF780DS behoort tot de inductiekookplaten categorie. Wat direct opvalt, is de mogelijkheid om de twee kookzones aan de linkerkant te koppelen tot één grote zone, perfect voor grillplaten of grotere pannen. Dit type plaatsing en flexibiliteit maakt het mogelijk om met veelzijdigheid en gemak te koken.

2-fasen Perilex aansluiting

Deze kookplaat vereist een 2-fasen aansluiting met een Perilex stekker, wat betekent dat het een krachtige stroomtoevoer heeft voor optimale prestaties. De elektrische aansluiting bevindt zich in het midden, wat zorgt voor een eenvoudige installatie. Zorg wel dat je de juiste stekker en aansluiting in huis hebt voordat je deze kookplaat aanschaft.

5 kookzones met 20 kookstanden

Met vijf kookzones en twintig kookstanden biedt deze inductiekookplaat een breed scala aan kookmogelijkheden. Daarnaast heeft het een flexibele kookzone, wat betekent dat je pannen van verschillende formaten kunt gebruiken en de kookplaat zich daaraan aanpast.

Uitgebreide veiligheidsfuncties

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een inductiekookplaat. De ETNA KIF780DS beschikt over een veiligheidsuitschakeling, automatische uitschakeling bij overkoken, kinderbeveiliging, en een restwarmte-indicator. Daarnaast biedt het oververhittingsbeveiliging om ervoor te zorgen dat je kookervaring veilig en probleemloos verloopt.

Topklasse bereidingskwaliteit

De bereidingskwaliteit van deze inductiekookplaat is van topklasse. Dit betekent dat je kunt rekenen op een consistent en gelijkmatig kookresultaat, ongeacht het type gerecht dat je bereidt.

Geavanceerde panherkenning

Een van de opmerkelijke kenmerken van deze kookplaat is de panherkenning. Het apparaat herkent niet alleen de pan zelf maar ook de grootte van de pan. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en een betere kookervaring.

Handige gebruiksmogelijkheden

De ETNA KIF780DS beschikt over verschillende gebruiksmogelijkheden zoals de boostfunctie voor een snellere verhitting, een braadzone voor perfect gegrild vlees, een warmhoudfunctie en een timer. Hoewel het geen braadsensor heeft, compenseert het met een intuïtief display voor eenvoudige bediening.

Schuifregelaar bediening met extra opties

De bediening gebeurt via een schuifregelaar, wat zorgt voor een moderne touch aan de kookplaat. Er is ook een "alles uit"-knop voor extra gemak en een aan/uit-indicator om je te informeren over de status van de kookplaat.