Inductiekookplaat-info.nl

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Bekijk de goedkoopste Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig is te koop bij

Review
Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig: Compact en veelzijdig

Overzicht

Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je een compacte en veelzijdige pannenset in huis. Deze set bevat 6 verschillende soorten pannen, 3 kunststof deksels, 3 spatels en 2 afneembare handgrepen. De pannen zijn voorzien van een handige Tefal Thermo-Signal stip, die rood kleurt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Daarnaast heeft de pan een sterke antiaanbaklaag dankzij de titanium coating. De pannen dienen met de hand te worden afgewassen en kunnen vervolgens stapelbaar worden opgeborgen.

Design en gebruiksgemak

De Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset heeft een compact design en neemt daardoor weinig ruimte in beslag in je keukenkastjes. De set bevat verschillende soorten pannen, waardoor je voor ieder gerecht de juiste pan hebt. De pannen zijn voorzien van een handige Tefal Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken. Dit voorkomt dat je je hand boven de pan moet houden om te controleren of deze al warm is. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een sterke antiaanbaklaag dankzij de titanium coating. Hierdoor bak je vetarm en voorkom je krassen op de baklaag. Na gebruik dienen de pannen met de hand te worden afgewassen om de levensduur te verlengen. Het feit dat de pannen stapelbaar zijn zonder de handgreep, zorgt ervoor dat je ruimte bespaart in je keukenkastjes.

Materiaal en bouwkwaliteit

De pan basis van de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset is gemaakt van RVS, wat zorgt voor een goede warmtegeleiding. De handvatten zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze koel blijven tijdens het koken. De baklaag van de pannen is gemaakt van PTFE met titanium, wat zorgt voor een sterke antiaanbaklaag. De bouwkwaliteit van de pannen is middenklasse.